با یک مقاله کاملا کاربردی در پست آموز در خدمت شما عزیزان هستیم با معیارهای انتخاب قالب برای وردپرس، اغلب دوستانی که تازه به عرصه کسب و کار اینترنتی پا گذاشته‌اند شاید این قسمت و تصمیم‌گیری در مورد انتخاب قالب کمی سخت باشد، پس با ما همراه باشید تا بتوانید انتخاب درستی در مورد انتخاب قالب برای وردپرس داشته باشید.

  • ظاهر قالب

در هر زمینه‌ای که شروع به کسب و کار اینترنتی کرده‌اید در حوزه کاری خود باید قالبی متناسب با آن انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر سایت فروش فایل و آموزش راه‌اندازی نموده‌اید قالب شرکتی یا قالب خبری مناسب کار شما نیست.

سعی کنید قالب خود را با وسواس زیادی انتخاب کنید چرا که قالب مانند لباسی است که شما در میهمانی به تن می‌کنید. به همه‌ی جزئیات آن دقت کنید، به رنگ‌بندی، چیدمان و هر چیزی که در شما احساس خوبی را به ارمغان بیاورد.

خودتان را جای مخاطبانتان قرار دهید و از دید آن‌ها به قالبی که قصد خریداری آن را دارید نگاه کنید و برای این کار به هیچ عنوان عجله نداشته باشید.

سوالی مهمی که در این بخش می‌توانید از خودتان بپرسید این است که آیا بعد از شش ماه قالبی که انتخاب کرده‌اید برای شما جذاب خواهد بود یا خیر؟

 

  • قابلیت شخصی سازی

از طراح قالب خود بپرسید که آیا قالب مورد نظر قابلیت شخصی سازی را دارد یا خیر.

قابلیت شخصی سازی بدین معنی است که شما بتوانید چینش، رنگ‌بندی و موارد این چنینی را بدون این که نیازی به کدنویسی داشته باشد را تغییر دهید. البته سایت‌های معتبر ارائه دهنده‌ی قالب‌های وردپرس در توضیحات محصول خود قید می‌کنند که قالب چه ویژگیهایی را داراست و مناسب چه حوزه کاری می‌باشد.

 

  • ریسپانسیو بودن قالب

این مورد یعنی ریسپانسیو بودن قالب یکی از مهمترین معیارهای انتخاب قالب برای وردپرس از نگاه گوگل است.

چند سال قبل زمانی که گوشی‌های هوشمند وجود نداشتند این موضوع کاملا بی معنی بود.

بعد از روی آوردن مردم به گوشی‌های هوشمند و استفاده روزانه آن که قسمتی از زندگی امروز مردم جهان است ریسپانسیو بودن سایت‌ها به میان آمد به این معنی که وقتی شما در کامپیوتر شخصی خود و در یک صفحه نمایش بزرگ وارد یک سایت می‌شوید به صورت تمام صفحه آن سایت را مشاهده می‌کنید اما گوشی‌های هوشمند از صفحه نمایش کوچکتری بهره می‌برند بنابراین بایستی سایتی که راه اندازی می‌کنید کاملا واکنش گرا باشد و در دیوایس‌های متفاوت قابلیت نمایش سایت را داشته باشد بدون این که کاربر با مشکلی مواجه باشد.

نکته مهم این که قالب‌های امروزی از این مورد بهره‌مند هستند اما خودتان هم این مورد را برای قالب مد نظر خود انجام دهید و تمام موارد و جزئیات آن را بررسی نمایید.

 

  • کدنویسی بهینه

قالب‌هایی که معمولا توسط برنامه نویسان ایرانی نوشته می‌شود کدنویسی کاملا بهینه‌ای ندارند مگر اینکه قالب‌ها توسط افراد کاملا حرفه‌ای طراحی شده باشند.

اگر قالب خارجی و ترجمه شده در لیست انتخاب‌هایتان بود، معمولا کدنویسی قالب‌های خارجی بهینه و سبک است و می‌تواند انتخاب خوبی برای کسب و کار شما باشد.

سوالی که ممکن است در این قسمت از معیارهای انتخاب قالب برای وردپرس پیش آید این است که چگونه متوجه شویم کدنویسی بهینه است یا خیر؟

جواب این سوال را در نکته بعدی خواهید آموخت

 

  • سرعت بارگذاری قالب

نکته خیلی مهمی که برای گوگل بسیار حائز اهمیت حتی برای کاربران شما سرعت بارگذاری قالب سایت شما است. در انتخاب قالب برای وردپرس حتما به این گزینه توجه داشته باشید که سرعت بارگذاری قالب شما باید بالا باشد.

از نگاه کاربران به سایت خود نگاه کنید. آیا شما منتظر سایتی که شاید لود کامل آن ۱۵ ثانیه طول بکشد می‌مانید؟ قطعا مرورگر خود را خواهید بست.

برای بررسی این مورد و مورد قبلی شما می‌توانید از ابزاری کاربردی و معتبری به نام سایت GTmetrix استفاده نمایید. کار با این سایت بسیار ساده است.

برای آنالیز قالب انتخابی خود طبق تصاویر زیر عمل کنید.

انتخاب قالب برای وردپرس

انتخاب قالب برای وردپرس

انتخاب قالب برای وردپرس

 

مواردی که در عکس بالا مشاهده می‌کنید نشان دهنده این است که کدهای HTML ، جاوا اسکریپت، CSS و عکسها در سایت پست آموز بهینه هستند و از امتیاز خیلی خوبی هم برخوردار است. ( چون سایت خودمون بود خیلی تعریف کردیم)

البته می‌توانید تا حدود خیلی زیادی با افزونه‌‌ای مانند WP Rocket می‌توانید سایت خود را بهینه کنید.

این افزونه را می‌توانید از سایت‌های معتبر ایرانی در گوگل سرچ کنید و تهیه نمایید.

 

  • فونت قالب

شاید شما هم با سایت‌هایی که فونت جالب و خوانایی ندارند روبرو شده باشید. با مواجه با چنین سایت‌هایی اکثر کاربران بلافاصله صفحه مورد نظر را می‌بندند. اگر چنین موردی را تجربه کرده باشید در انتخاب قالب برای وردپرس محتاطانه عمل می‌کنید.

بنابراین قالبی را انتخاب کنید که از فونت زیبا و خوانایی با اندازه‌ی استاندارد طراحی شده باشد. اغلب قالب‌های خوب دارای فونت ایران سنس هستند، که این فونت در بین کارابران اینترنتی بسیار مشهور و محبوب است.

امیدواریم که این مقاله کمک خوبی باشد در انتخاب قالب برای وردپرس شما، تا کاربرانتان لحظات خوبی در سایت شما را تجربه کنند.

 

منبع : پست آموز


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها